Yrittäjyys II
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RMA0401 |
Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
OPS: | R-MR 2012V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2013-2014) |
Laajuus: | 2 op |
Vastuuopettaja: | Malin, Timo |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2013-2014
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
4 | 2.9.2013 – 20.12.2013 | Margit Mannila | Suomi | 16.8.2013 – 13.9.2013 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa arvioida liikeideoita ja kehittää uuden yrityksen liiketoimintasuunnitelman.
Opiskelijan työmäärä
- työjärjestyksessä olevaa opiskelulua 13h
- itsenäistä opiskelua 41h
Yhteensä 54h.
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Yrittäjyys I
Sisältö
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen.
Opiskelumateriaali
Ahonen, Jouni-Koskinen, Topi-Romero, Tomas. 2003. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark.
McKinsey & Company. 2000. Ideasta kasvuyritykseksi: käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Porvoo. WSOY.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, oppimistehtävät, projektityö
Arviointikriteerit
1 Opiskelija ymmärtää Liiketoimintasuunnittelun perusteita.
3 Opiskelija ymmärtää hyvin liiketoimintasuunnittelun perusteita ja osaa soveltaa niitä monelta osin.
5 Opiskelija ymmärtää erinomaisesti liiketoimintasuunnittelun perusteita ja osaa soveltaa niitä käytännössä erittäin hyvin.
Arviointimenetelmät
Liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman budjetti laaditaan budjetointi- ja taloussuunnittelu -opintojakson (RHA0602)aikana.
Numeerinen arviointi (0-5).