Ravintolaelämysten tuottaminen
Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
---|---|
Koodi: | RMS2110 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-MR 2011V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 26 op |
Vastuuopettaja: | Salomaa, Kirsi |
Opetuskieli: | Suomi |
Osaamistavoitteet
Perehdyt ravintolayrityksen prosessien suunnitteluun ja kehittämiseen tuote tasolla. Osaat suunnitella ja toteuttaa erityyppisiä tilauksia ravintolassa ja myös muussa ympäristössä. Osaat koostaa eri asiakasryhmille maittavia ja ravitsemuksellisesti oikeaoppisia aterioita huomioiden taloudellisen ajattelun. Hallitset myös tuotekehittelyn perusteet ja ymmärrät aistinvaraisen arvioinnin merkityksen laatuajattelussa. Osaat laatia erilaisiin tarpeisiin katetuottolaskelmia, arvioida kannattavuutta ja tehokkuutta sekä hinnoitella tuotteita ja palveluita. Hallitset oman alasi erityissanaston ja pystyy hoitamaan asiakaspalvelutilanteet sekä ruotsiksi että englanniksi.