VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Matkailu (R-MR) > 2011 > Ravintolapalvelutoiminnan perusta (RMRP0300)

Ravintolapalvelutoiminnan perusta

Rakennetyyppi: Opintokokonaisuus
Koodi: RMRP0300
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: R-MR 2011
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 23 op
Vastuuopettaja: Salomaa, Kirsi
Opetuskieli: Suomi

Osaamistavoitteet

Perehdyt ravintolatoiminnan perusteisiin. Perehdyt ruokatuotannon perusteisiin sekä tarjoiluun. Osaat suunnitella, valmistaa ja arvioida aterioita. Hallitset myös niiden tarjoiluun liittyvät työt, sekä tunnet yleisimpien viinien ja väkevien alkoholijuomien ominaisuuksia. Hallitset juomien ja tarjoiluun liittyvän alkoholilain- ja asetuksen sekä osaat soveltaa niitä työssäsi. Hallitset myös ravitsemisalalla tarvittavat matemaattiset menetelmät. Ymmärrät asiakaslähtöisen- ja taloudellisen ajattelun sekä hyvän hygienian merkityksen yrityksen kannattavuuden kannalta.


Takaisin