Matkailualan ranska (B1)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHP0318 |
| Tyyppi: | Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Perusopinnot |
| OPS: | R-MR 2011 |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 2 (2012-2013) |
| Laajuus: | 4 op |
| Vastuuopettaja: | Piltti, Ulla |
| Opetuskieli: | Suomi |
Osaamistavoitteet
Opiskelijan tavoitteena on ammatillisen kielitaidon kehittäminen. Opiskelija vahvistaa yleiskielen tuntemustaan ja oppii oman ammattialansa sanastoa selviytyäkseen työelämän viestintätilanteista.
Opiskelijan työmäärä
Yhteensä 108h; lähiopetus 52h, ohjatut tehtävät 24h, itsenäinen opiskelu 24h, suulliset ja kirjalliset testit 8h
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Ranska A2 tai vastaava
Sisältö
Majoitus- ja ravitsemisalan asiakaspalvelutilanteet, Suomen esittely matkailumaana.
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama materiaali.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Opetuskeskustelu, oppisisältöihin liittyvät suulliset ja kirjalliset harjoitukset, pari- ja ryhmätyöt, kotitehtävät.
Arviointikriteerit
Taitotaso 1: Opiskelija osaa ammattikielen perussanaston, pystyy käyttämään kieltä tyydyttävästi ja ymmärtää helppoa ammattitekstiä.
Taitotaso 3: Opiskelija hallitsee alan ammattikielen hyvin, selviytyy työelämän suullisista ja kirjallisista viestintätilanteista ja ymmärtää ammattitekstejä.
Taitotaso 5: Opiskelija hallitsee alan suullisen ja kirjallisen ammattikielen erinomaisesti, kommunikoi sujuvasti eri viestintätilanteissa ja ymmärtää alan tekstiä vaikeuksitta.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen lähiopetukseen, tehtävät, kirjalliset ja suulliset testit. Numeerinen arviointi (0-5).
