Ravintolayrityksen johtaminen
Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
---|---|
Koodi: | RMS2200 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-MR 2010 |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 19 op |
Vastuuopettaja: | Salomaa, Kirsi |
Opetuskieli: | Suomi |
Osaamistavoitteet
Perehdyt ravintolayrityksen johtamiseen ja kehittämiseen strategisella tasolla. Saat perusvalmiudet toimia palveluyrityksen esimiehenä ja kehittäjänä. Huomioit yritystoiminnassa yhteiskunnan eettiset vaatimukset ja arvioit myös yrityksen ympäristövaikutuksen Osaat laatia yrityksen operatiiviseen toimintaan tarvittavat suunnitelmat ja toteuttaa niitä. Ymmärrät tilan merkityksen asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyydessä. Pystyt kehittämään ja analysoimaan liiketoimintaan liittyviä laskelmia erilaisissa päätöksentekotilanteissa sekä osaat hyödyntää yrityksen seuranta- ja raportointijärjestelmiä operatiivisessa toiminnassa.