VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Matkailu (R-MR) > 2009 > Yrittäjyys II (RMA0401)

Yrittäjyys II

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RMA0401
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: R-MR 2009
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 2 op
Vastuuopettaja: Malin, Timo
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
130.8.2010 – 17.12.2010Timo MalinSuomi20.8.2010 – 5.9.2010
229.8.2011 – 30.12.2011Margit MannilaSuomi19.8.2011 – 4.9.2011
33.9.2012 – 21.12.2012Margit MannilaSuomi13.8.2012 – 7.9.2012

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa arvioida liikeideoita ja kehittää uuden yrityksen liiketoimintasuunnitelman.

Opiskelijan työmäärä

- työjärjestyksessä olevaa opiskelulua 13h
- itsenäistä opiskelua 41h
Yhteensä 54h.

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Yrittäjyys I

Sisältö

Liiketoimintasuunnitelman laatiminen.

Opiskelumateriaali

Ahonen, Jouni-Koskinen, Topi-Romero, Tomas. 2003. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark.
McKinsey & Company. 2000. Ideasta kasvuyritykseksi: käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Porvoo. WSOY.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot, oppimistehtävät, projektityö

Arviointikriteerit

1 Opiskelija ymmärtää Liiketoimintasuunnittelun perusteita.
3 Opiskelija ymmärtää hyvin liiketoimintasuunnittelun perusteita ja osaa soveltaa niitä monelta osin.
5 Opiskelija ymmärtää erinomaisesti liiketoimintasuunnittelun perusteita ja osaa soveltaa niitä käytännössä erittäin hyvin.

Arviointimenetelmät

Liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman budjetti laaditaan budjetointi- ja taloussuunnittelu -opintojakson (RHA0602)aikana.
Numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin