Majoitusliike liiketoimintana
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHA0401 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-MR 2009 |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 1 (2009-2010) |
Laajuus: | 3 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2009-2010
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
9 | 24.8.2009 – 24.10.2009 | Claus Norrgrann | Suomi | 14.8.2009 – 20.9.2009 |
10 | 26.10.2009 – 1.5.2010 | Claus Norrgrann | Suomi | 5.10.2009 – 1.11.2009 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija saa käsityksen majoituselinkeinon ja hotellyrityksen rakenteesta ja toiminnasta.
Sisältö
Hotellityypit, hotelliketjut, markkinointiketjut, majoitusliikkeen toiminta ja organisaatio, majoitusliikkeen palvelut, turvallisuus majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä.
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama materiaali.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitukset.
Arviointikriteerit
5 – Opiskelija hallitsee majoituselinkeinon ja hotellitoimintojen rakenteen, hallitsee majoitusliikkeiden luokittelun ja hotelliketjujen tyypittelyn. Opiskelija hallitsee hotelli- ja ravintola-alan turvallisuuteen liittyvät osa-alueet ja osaa suunnitella niihin liittyviä toimintoja.
3 – Opiskelija ymmärtää majoituselinkeinon rakenteen ja peruspalvelut. Opiskelija tunnistaa koti- ja ulkomaisia hotelliketjuja ja ymmärtää hotelli- ja ravintola-alan turvallisuuteen liittyvien toimintojen merkityksen yrityksessä.
1 – Opiskelija tunnistaa majoituselinkeinon keskeiset piirteet ja peruspalvelut. Opiskelija ymmärtää turvallisuuden merkityksen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.
Arviointimenetelmät
Harjoitustehtävät ja tentti. Numeerinen arviointi (0-5).