Yrittäjyys (Osa B)
Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
---|---|
Koodi: | RTP0202B |
Tyyppi: | Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Perusopinnot |
OPS: | R-MR 2008V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2009-2010) |
Laajuus: | 3 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2009-2010
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
2 | 24.8.2009 – 19.12.2009 | Timo Malin | Suomi | 14.8.2009 – 6.9.2009 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa arvioida liikeideoita ja kehittää liiketoimintasuunnitelman.
Sisältö
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen.
Opiskelumateriaali
Ahonen, Jouni-Koskinen, Topi-Romero, Tomas. 2003. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark. McKinsey & Company. 2000. Ideasta kasvuyritykseksi: käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Porvoo. WSOY.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, opetuskeskustelu, oppimistehtävät.
Arviointimenetelmät
Liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman budjetti laaditaan budjetointi- ja taloussuunnittelu -opintojakson (RHA0602)aikana. Numeerinen arviointi (0-5).