Yrittäjyys (Osa B)
| Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
|---|---|
| Koodi: | RHP0202B |
| Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
| OPS: | R-MR 2008 |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 2 (2009-2010) |
| Laajuus: | 2 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
| Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2009-2010
| Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|
| 6 | 24.8.2009 – 19.12.2009 | Timo Malin | Suomi | 14.8.2009 – 6.9.2009 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa arvioida liikeideoita ja kehittää liiketoimintasuunnitelman.
Sisältö
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen.
Opiskelumateriaali
Ahonen, Jouni-Koskinen, Topi-Romero, Tomas. 2003. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark.
McKinsey & Company. 2000. Ideasta kasvuyritykseksi: käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Porvoo. WSOY.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, opetuskeskustelu, oppimistehtävät.
Arviointimenetelmät
Liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman budjetti laaditaan budjetointi- ja taloussuunnittelu -opintojakson (RHA0602)aikana.
Numeerinen arviointi (0-5).
