Yrittäjyys (Osa B)
Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
---|---|
Koodi: | RHP0202B |
Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
OPS: | R-HR 2007V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2008-2009) |
Laajuus: | 2 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2008-2009
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
5 | 25.8.2008 – 20.12.2008 | Kari Ristimäki | Suomi | 15.8.2008 – 31.8.2008 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa arvioida liikeideoita ja kehittää liiketoimintasuunnitelman.
Sisältö
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen.
Opiskelumateriaali
Ahonen, Jouni-Koskinen, Topi-Romero, Tomas. 2003. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark.
McKinsey & Company. 2000. Ideasta kasvuyritykseksi: käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Porvoo. WSOY.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, opetuskeskustelu, oppimistehtävät.
Arviointimenetelmät
Liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman budjetti laaditaan budjetointi- ja taloussuunnittelu -opintojakson (RHA0602)aikana.
Numeerinen arviointi (0-5).