Erikoisruokien valmistus ja tarjoilu
| Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
|---|---|
| Koodi: | RHS2100 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-HR 2007 |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 15 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2007 > Erikoisruokien valmistus ja tarjoilu (RHS2100)
| Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
|---|---|
| Koodi: | RHS2100 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-HR 2007 |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 15 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |