VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2006V > Vuosi 2 > Tilaustoiminta (RHS2104)

Tilaustoiminta

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHS2104
Tyyppi: Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Ammattiopinnot
OPS: R-HR 2006V
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2007-2008)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Vaahtoniemi, Saila
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2007-2008

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
327.8.2007 – 26.10.2007Saila VaahtoniemiSuomi17.8.2007 – 7.9.2007
47.1.2008 – 30.5.2008Helena AlamäkiSuomi10.12.2007 – 11.1.2008

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa erityyppisiä tilauksia ravintolassa ja myös muussa ympäristössä; asiakasneuvottelut, hankinnat, tilausprosessin läpivienti ja kannattava hinnoittelu.

Opiskelijan työmäärä

Luennot ja ohjattu opetus 13h, ohjatut harjoitukset 26h, itsenäinen työskentely 19h, tenttiin valmistautuminen 19h, tentti 4h.

Monimuoto: Ohjattu opetus ja tentti 9h, itseopiskelu 31h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Ravintolapalvelu

Sisältö

Tilaustoiminta; Erilaisissa ympäristöissä toteutettavien tilausten suunnittelu ja kannattavuuden laskeminen.

Opiskelumateriaali

Strianese, A. 1997. Dining Room and Banquet Management. Delmer Publishers.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot, ohjattu opetus ja ohjatut tehtävät ( mahdollisuuksien mukaan projektityöskentely).

Arviointikriteerit

Tyydyttävä 1
Opiskeja osaa toteuttaa tilauksen annetun tilausmääräyksen mukaan.

Hyvä 3

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa erilaisia tilauksia asiakkaan kanssa neuvotellen ja erikoistoivomukset huomioiden.

Kiitettävä 5
Opiskelija osaa tilausten suunnittelussa ja toteutuksessa huomioida tilauksen kannattavuuteen liittyvät tekijät. Hän osaa olla joustava ja luova.

Arviointimenetelmät

Osallistuminen luennoille sekä ohjattuihin harjoituksiin. Tentti sekä portfolio. Numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin