Erikoisruokien valmistus ja tarjoilu
Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
---|---|
Koodi: | RHS2100 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2006V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 15 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2006V > Erikoisruokien valmistus ja tarjoilu (RHS2100)
Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
---|---|
Koodi: | RHS2100 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2006V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 15 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |