Matkailualan englanti (Osa A)
Rakennetyyppi: | Opintojakson osa |
---|---|
Koodi: | RHP0314A |
Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
OPS: | R-HR 2006V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 1 (2006-2007) |
Laajuus: | 2 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2006-2007
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
1 | 28.8.2006 – 4.5.2007 | Ulla Piltti | Suomi | 18.8.2006 – 10.9.2006 |
2 | 8.1.2007 – 4.5.2007 | Camilla Harald | Ruotsi | 11.12.2006 – 14.1.2007 |
Osaamistavoitteet
Tavoitteena on, että opiskelija kehittää ammatillista kielitaitoaan. Opiskelija ymmärtää myös vaativampaa oman alansa suullista ja kirjallista kieltä ja selviytyy erilaisista ammattielämän tilanteista, jotka vaativat hyvää englannin kielen taitoa. Hän hallitsee oman alansa erityissanaston ja pystyy hoitamaan asiakaspalvelutilanteet. Opiskelijalla on positiivinen asenne kielenoppimiseen ja hän on tietoinen siitä, että kielenoppiminen on jatkuva prosessi ja hän on itse vastuussa oppimisestaan. Opiskelija on motivoitunut kehittämään ammattikielen osaamistaan.
Sisältö
Ammattialan tekstejä ja sanastoa, palvelutilanteet, liikekirjeet.
Opiskelumateriaali
Gullstén, K. Huff, K. 1999. Bubble and Squeak, English for Hospitality. WSOY. Ajankohtaiset tekstit, sanakirjat.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Lähiopetus ja itseopiskelu.
Arviointimenetelmät
Aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen (jatkuva näyttö), suulliset ja kirjalliset harjoitukset, tentti.