VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2006 > Vuosi 2 > Matkailualan ranska (B1) (RHP0318)

Matkailualan ranska (B1)

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHP0318
Tyyppi: Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Perusopinnot
OPS: R-HR 2006
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2007-2008)
Laajuus: 4 op
Vastuuopettaja: Piltti, Ulla
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2007-2008

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
229.10.2007 – 7.3.2008Ulla PilttiSuomi8.10.2007 – 2.11.2007

Osaamistavoitteet

Opiskelijan tavoitteena on ammatillisen kielitaidon kehittäminen. Opiskelija vahvistaa yleiskielen tuntemustaan ja oppii oman ammattialansa sanastoa selviytyäkseen työelämän viestintätilanteista.

Opiskelijan työmäärä

Yhteensä 108h; lähiopetus 52h, ohjatut tehtävät 24h, itsenäinen opiskelu 24h, suulliset ja kirjalliset testit 8h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Ranska A2 tai vastaava

Sisältö

Majoitus- ja ravitsemisalan asiakaspalvelutilanteet, Suomen esittely matkailumaana.

Opiskelumateriaali

Opettajan ilmoittama materiaali.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Opetuskeskustelu, oppisisältöihin liittyvät suulliset ja kirjalliset harjoitukset, pari- ja ryhmätyöt, kotitehtävät.

Arviointikriteerit

Taitotaso 1: Opiskelija osaa ammattikielen perussanaston, pystyy käyttämään kieltä tyydyttävästi ja ymmärtää helppoa ammattitekstiä.
Taitotaso 3: Opiskelija hallitsee alan ammattikielen hyvin, selviytyy työelämän suullisista ja kirjallisista viestintätilanteista ja ymmärtää ammattitekstejä.
Taitotaso 5: Opiskelija hallitsee alan suullisen ja kirjallisen ammattikielen erinomaisesti, kommunikoi sujuvasti eri viestintätilanteissa ja ymmärtää alan tekstiä vaikeuksitta.

Arviointimenetelmät

Osallistuminen lähiopetukseen, tehtävät, kirjalliset ja suulliset testit. Numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin