VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2005V > Vuosi 3 > Hankeharjoitus (RHS2204)

Hankeharjoitus

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHS2204
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR 2005V
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 3 (2007-2008)
Laajuus: 5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2007-2008

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
17.1.2008 – 30.5.2008Helena AlamäkiSuomi10.12.2007 – 11.1.2008

Osaamistavoitteet

Aiemmin opitun aineksen soveltamista käytäntöön; hankkeen suunnittelu ja toteutus ja työn arviointi sekä oman työskentelyn arviointi.

Opiskelijan työmäärä

Kokonaistyömäärä 135 h
Aloitusluennot 4 h
Ohjaavat luennot 8h
Ryhmätyö 119 h
Tulosten esittely 4 h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Ravintolaelämysten tuottaminen.

Sisältö

Tilattu työ elinkeinosta tai hotellin perustamis- case.

Opiskelumateriaali

- Ahonen, J. - Koskinen, T. - Romero, T. 2003. Opas liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark.
- Rautiainen, M. 2001. Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus.
- Blackwell, E. 2004. How to prepare business plan.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Aktivoiva luento, ohjattu tiimityö / projektityö; vaihtoehtoisesti case –harjoitus.

Arviointikriteerit

Kiitettävä 5

Opiskelija osaa kriittisesti arvioida projektin toteutusta, vertailla tuloksia alkuperäiseen hankesuunnitelmaan sekä perustella lopputulokseen vaikuttaneita tekijöitä. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti johtaa ja hallita projektityöskentely prosessia.


Hyvä 3

Osaa soveltaa osaamistaan hankkeen käytännön suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa sekä osaa käyttää hankkimaansa tietoa oikeassa tilanteessa. Ymmärtää hankekokonaisuuden osat ja niiden väliset suhteet.


Tyydyttävä 1

Tunnistaa projektityöskentelyn peruslähtökohdat sekä tunnistaa tarvelähtöisen projektin toteutusedellytykset. Opiskelija osaa toteuttaa matkailu elinkeinoon liittyvän hankkeen tietyssä toimintaympäristössä.

Arviointimenetelmät

Projektiraportti, oma arviointi. Numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin