Majoitusliike liiketoimintana
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHA0401 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2005V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 1 (2005-2006) |
Laajuus: | 3 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2005-2006
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
1 | 22.8.2005 – 28.4.2006 | Claus Norrgrann | Suomi | 15.8.2005 – 2.9.2005 |
2 | 22.8.2005 – 31.12.2005 | Claus Norrgrann | Suomi | 15.8.2005 – 2.9.2005 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija saa käsityksen majoituselinkeinon ja hotellyrityksen rakenteesta ja toiminnasta.
Sisältö
Hotellityypit, hotelliketjut, markkinointiketjut, majoitusliikkeen toiminta ja organisaatio, majoitusliikkeen palvelut, turvallisuus majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä.
Opiskelumateriaali
Opettajan ilmoittama materiaali.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitukset.
Arviointikriteerit
5 – Opiskelija hallitsee majoituselinkeinon ja hotellitoimintojen rakenteen, hallitsee majoitusliikkeiden luokittelun ja hotelliketjujen tyypittelyn. Opiskelija hallitsee hotelli- ja ravintola-alan turvallisuuteen liittyvät osa-alueet ja osaa suunnitella niihin liittyviä toimintoja.
3 – Opiskelija ymmärtää majoituselinkeinon rakenteen ja peruspalvelut. Opiskelija tunnistaa koti- ja ulkomaisia hotelliketjuja ja ymmärtää hotelli- ja ravintola-alan turvallisuuteen liittyvien toimintojen merkityksen yrityksessä.
1 – Opiskelija tunnistaa majoituselinkeinon keskeiset piirteet ja peruspalvelut. Opiskelija ymmärtää turvallisuuden merkityksen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.
Arviointimenetelmät
Harjoitustehtävät ja tentti. Numeerinen arviointi (0-5).