Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
---|
|
RHX0000 | PERUSOPINNOT | | 16 |
RHP0000 | Yleiset perusopinnot | | 9 |
RHP0200 | Yhteiskunta ja yritystoiminta | | 3 |
RHP0205 | Palveluyrityksen johtaminen | x | 3 |
RHP0300 | Kielet ja viestintä | | 1 |
RHP0301 | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen | | 1 |
RHP0301C | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen (Osa C) | x | 1 |
RHP0500 | Matematiikka ja luonnontieteet | | 5 |
RHP0502 | Ympäristönsuojelu ja yhdyskuntavastuu | x | 2 |
RHP0503 | Tutkimustyön perusteet | x | 3 |
RHA0000 | Ammatilliset perusopinnot | | 7 |
RHA0500 | Palvelujen markkinointi | | 3 |
RHA0503 | Markkinointitutkimus | x | 3 |
RHA0600 | Palveluyrityksen taloushallinto | | 4 |
RHA0603 | Raportointi ja analysointi | x | 4 |
|
RHS0000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | | 45 |
RHS1000 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | | 12 |
RHS1200 | Matkailuhanke | | 12 |
RHS1202 | Matkailun kehittämishankkeen hallinta | x | 4 |
RHS1203 | Matkailun sosiologia ja trendit | x | 3 |
RHS1204 | Hankeharjoitus | x | 5 |
RHS2000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | | 18 |
RHS2100 | Erikoisruokien valmistus ja tarjoilu | | 3 |
RHS2105 | Tuotekehittely ja aistinvarainen arviointi | x | 3 |
RHS2200 | Ravintolapalvelujen johtaminen | | 15 |
RHS2201 | Makujen maailma | x | 4 |
RHS2202 | Tila- ja laitesuunnittelu | x | 3 |
RHS2203 | Ravintolapalvelujen johtaminen | x | 3 |
RHS2204 | Hankeharjoitus | x | 5 |
RHS9000 | Suuntaava valinnainen moduuli | | 15 |
|
RHV0000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | | 10 |
|
RHH0000 | HARJOITTELU | | 30 |
|
RHO0000 | OPINNÄYTETYÖ | | 15 |