Tilaustoiminta
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHS2104 |
Tyyppi: | Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2005 |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2006-2007) |
Laajuus: | 3 op |
Vastuuopettaja: | Vaahtoniemi, Saila |
Opetuskieli: | Suomi |
Toteutukset lukuvuonna 2006-2007
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
1 | 8.1.2007 – 25.5.2007 | Helena Alamäki | Suomi | 11.12.2006 – 14.1.2007 |
2 | 12.3.2007 – 4.5.2007 | Saila Vaahtoniemi | Suomi | 19.2.2007 – 18.3.2007 |
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa erityyppisiä tilauksia ravintolassa ja myös muussa ympäristössä; asiakasneuvottelut, hankinnat, tilausprosessin läpivienti ja kannattava hinnoittelu.
Opiskelijan työmäärä
Luennot ja ohjattu opetus 13h, ohjatut harjoitukset 26h, itsenäinen työskentely 19h, tenttiin valmistautuminen 19h, tentti 4h.
Monimuoto: Ohjattu opetus ja tentti 9h, itseopiskelu 31h
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Ravintolapalvelu
Sisältö
Tilaustoiminta; Erilaisissa ympäristöissä toteutettavien tilausten suunnittelu ja kannattavuuden laskeminen.
Opiskelumateriaali
Strianese, A. 1997. Dining Room and Banquet Management. Delmer Publishers.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, ohjattu opetus ja ohjatut tehtävät ( mahdollisuuksien mukaan projektityöskentely).
Arviointikriteerit
Tyydyttävä 1
Opiskeja osaa toteuttaa tilauksen annetun tilausmääräyksen mukaan.
Hyvä 3
Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa erilaisia tilauksia asiakkaan kanssa neuvotellen ja erikoistoivomukset huomioiden.
Kiitettävä 5
Opiskelija osaa tilausten suunnittelussa ja toteutuksessa huomioida tilauksen kannattavuuteen liittyvät tekijät. Hän osaa olla joustava ja luova.
Arviointimenetelmät
Osallistuminen luennoille sekä ohjattuihin harjoituksiin. Tentti sekä portfolio. Numeerinen arviointi (0-5).