Ruoka ravintolan tuotteena
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHS2103 |
Tyyppi: | Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2005 |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2006-2007) |
Laajuus: | 3 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset lukuvuonna 2006-2007
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
1 | 30.10.2006 – 4.5.2007 | Kirsi Salomaa | Suomi | 9.10.2006 – 5.11.2006 |
2 | 8.1.2007 – 4.5.2007 | Kirsi Salomaa | Suomi | 11.12.2006 – 14.1.2007 |