VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2005 > Vuosi 2 > Ruoka ravintolan tuotteena (RHS2103)

Ruoka ravintolan tuotteena

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHS2103
Tyyppi: Pakollinen valinnainen (vaihtoehtoinen) / Ammattiopinnot
OPS: R-HR 2005
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2006-2007)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset lukuvuonna 2006-2007

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
130.10.2006 – 4.5.2007Kirsi SalomaaSuomi9.10.2006 – 5.11.2006
28.1.2007 – 4.5.2007Kirsi SalomaaSuomi11.12.2006 – 14.1.2007

Takaisin