VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2005 > Vuosi 2 > Yrittäjyys (Osa B) (RHP0202B)

Yrittäjyys (Osa B)

Rakennetyyppi: Opintojakson osa
Koodi: RHP0202B
Tyyppi: Pakollinen / Perusopinnot
OPS: R-HR 2005
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2006-2007)
Laajuus: 2 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina
Opetuskieli: Suomi

Toteutukset lukuvuonna 2006-2007

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
128.8.2006 – 27.10.2006Elina MartinSuomi18.8.2006 – 10.9.2006
228.8.2006 – 22.12.2006Elina MartinSuomi18.8.2006 – 10.9.2006

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa arvioida liikeideoita ja kehittää liiketoimintasuunnitelman.

Sisältö

Liiketoimintasuunnitelman laatiminen.

Opiskelumateriaali

Ahonen, Jouni-Koskinen, Topi-Romero, Tomas. 2003. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Helsinki. Restamark.
McKinsey & Company. 2000. Ideasta kasvuyritykseksi: käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Porvoo. WSOY.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot, opetuskeskustelu, oppimistehtävät.

Arviointimenetelmät

Liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman budjetti laaditaan budjetointi- ja taloussuunnittelu -opintojakson (RHA0602)aikana.
Numeerinen arviointi (0-5).


Takaisin