VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2004VL > Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen (RHL25201)

Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25201
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR 2004VL
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
23.1.2005 – 21.5.2005Eliisa Lahola, Helena AlamäkiSuomi7.12.2004 – 31.3.2005
330.10.2006 – 21.6.2007Eliisa Lahola, Helena AlamäkiSuomi9.10.2006 – 5.11.2006
412.3.2007 – 4.5.2007Helena AlamäkiSuomi19.2.2007 – 18.3.2007

Takaisin