Ruoka ravintolan tuotteena
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL25102 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2004L |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 2 (2005-2006) |
Laajuus: | 3 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset lukuvuonna 2005-2006
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
5 | 22.8.2005 – 21.10.2005 | Eliisa Lahola | Suomi (toinen kotimainen) | 15.8.2005 – 2.9.2005 |
6 | 2.1.2006 – 16.6.2006 | Kirsi Salomaa | Suomi | 5.12.2005 – 2.1.2006 |