| Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
|---|
| |
| RHL10000 | PERUSOPINNOT | | 33 |
| RHL11000 | Yleiset perusopinnot | | 19,5 |
| RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | | 3 |
| RYY11217 | Henkilöstöresurssien ohjaus | x | 3 |
| RHL11301 | Kielet ja viestintä | | 9 |
| RHL11334 | Berufsprache Deutsch | x | 4,5 |
| RHL11335 | Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | x | 4,5 |
| RHL11400 | Tietojenkäsittely | | 4,5 |
| YYY11402 | Tietoverkot | x | 3 |
| RHL11404 | Työvälineohjelmat | x | 1,5 |
| RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | | 3 |
| RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | x | 1,5 |
| RYY11509 | Tutkimustyön perusteet | x | 1,5 |
| RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | | 13,5 |
| RHL12101 | Palvelualan yrityslainsäädäntö | | 3 |
| RYY12107 | Yritysoikeus | x | 1,5 |
| RYY12109 | Palvelualan työsuhdeasiat | x | 1,5 |
| RHL12700 | Palvelujen markkinointi | | 4,5 |
| RYY12705 | Liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | x | 1,5 |
| RYY12703 | Markkinointiviestintä | x | 3 |
| RHL12800 | Palveluyrityksen taloushallinto | | 6 |
| RYY12801 | Katetuotto- ja kannattavuuslaskenta | x | 3 |
| RYY12802 | Budjetointi ja taloussuunnittelu | x | 3 |
| |
| RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | | 45 |
| RHL24001 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | | 15 |
| RHL24100 | Elinkeinona matkailu | | 15 |
| RHL24101 | Matkailun maailma | x | 3 |
| RHL24102 | Matkailutuote | x | 3 |
| RHL24103 | Matkailutuotteen kehitys | x | 3 |
| RHL24104 | Elämysteollisuus | x | 3 |
| RHL24105 | Matkailun harjoitustyö | x | 3 |
| RHL25000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | | 19,5 |
| RHL25100 | Syventävät opinnot ruoissa ja juomissa | | 15 |
| RHL25101 | Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu | x | 4,5 |
| RHL25102 | Ruoka ravintolan tuotteena | x | 3 |
| RHL25103 | Tilaustoiminta | x | 3 |
| RHL25104 | Logistiikka | x | 1,5 |
| RHL25105 | Ravinto-oppi ja aistinvarainen arviointi | x | 3 |
| RHL25200 | Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen | | 4,5 |
| RHL25203 | Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu | | 4,5 |
| RHL20002 | Suuntaava valinnainen moduuli | | 15 |
| |
| RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | | 15 |
| |
| RHL40000 | HARJOITTELU | | 30 |
| |
| RHL50000 | OPINNÄYTETYÖ | | 15 |
| RHL50001 | Opinnäytetyö | | |