VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2004L > Vuosi 1

Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR 2004L)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Päiväopetus
Selite: "Lukiopohja"
Alku: 20.8.2004
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Suomi

Opiskeluvuosi: 1 (2004-2005)

Vuosi: 1234kaikki
KoodiNimiLukuvuoden
aikana
OP
 
RHL10000PERUSOPINNOT58,5
RHL11000Yleiset perusopinnot22,5
RHL11100Perehdyttävät opinnot3
YYY11101Opinnot ja tiedonhankintax1,5
RYY11102Etiikkax1,5
RHL11200Yrittäjyys ja yhteiskunta4,5
RYY11201Kansantalousx1,5
YYY11202Yrittäjyysx3
RHL11301Kielet ja viestintä10,5
YYY11303Tiedottava viestintäx1,5
RYY11318Servicesvenska inom turismbranschenx4,5
RYY11324Professional Englishx4,5
RHL11400Tietojenkäsittely1,5
YYY11401Tietojenkäsittelyn perusteetx1,5
RHL11500Matematiikka ja luonnontieteet3
RYY11501Talousmatematiikan perusteetx1,5
RYY11507Mikrobiologiax1,5
RHL12000Ammatilliset perusopinnot36
RHL12101Palvelualan yrityslainsäädäntö1,5
RYY12106Alkoholilainsäädäntöx1,5
RHL12200Ravintolapalvelu7,5
RYY12203Ravintolapalvelux3
RYY12204Väkevät alkoholijuomatx1,5
RYY12205Viinitietousx1,5
RHL12301Ruokapalvelu7,5
RYY12307Ruokatuotanto ja ravinto-oppix7,5
RHL12401Matkailupalvelu9
RYY12406Matkailun toimintaympäristöx6
RYY12405Matkatoimistopalvelut ja varausjärjestelmätx3
RHL12601Hotellipalvelu7,5
RYY12616Majoitusliike liiketoimintanax3
RYY12402AVaraus- ja vastaanottotoiminnotx3
RYY12650Majoitusliikkeen kannattavuuden suunnittelu ja johtaminenx1,5
RHL12700Palvelujen markkinointi3
RYY12701Markkinoinnin perusteetx3
 
RHL20000SUUNTAAVAT OPINNOT19,5
RHL25000Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto4,5
RHL25200Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen4,5
RHL25203Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu4,5
RHL20002Suuntaava valinnainen moduuli15
 
RHL30000VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT15
 
RHL40000HARJOITTELU30
 
RHL50000OPINNÄYTETYÖ15
RHL50001Opinnäytetyö