Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
---|
|
RHL10000 | PERUSOPINNOT | | 19,5 |
RHL11000 | Yleiset perusopinnot | | 10,5 |
RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | | 6 |
RYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | x | 3 |
RYY11207 | Palveluyrityksen johtaminen | x | 3 |
RHL11301 | Kielet ja viestintä | | 3 |
YYY11304 | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen | x | 3 |
RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | | 1,5 |
RYY11510 | Ympäristönsuojelu ja yhdyskuntavastuu | x | 1,5 |
RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | | 9 |
RHL12200 | Ravintolapalvelu | | 1,5 |
RYY12204 | Väkevät alkoholijuomat | | 1,5 |
RHL12700 | Palvelujen markkinointi | | 3 |
RYY12704 | Markkinointitutkimus | x | 3 |
RHL12800 | Palveluyrityksen taloushallinto | | 4,5 |
RYY12803 | Tilinpäätöksen ja verotuksen perusteet | x | 4,5 |
|
RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | | 43,5 |
RHL24001 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | | 15 |
RHL24200 | Matkailuhanke | | 15 |
RHL24201 | Matkailuyrittäjyys | x | 3 |
RHL24202 | Matkailun kehittämishankkeen hallinta | x | 4,5 |
RHL24203 | Matkailun sosiologiaa ja trendit | x | 3 |
RHL24204 | Hankeharjoitus | x | 4,5 |
RHL25000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | | 13,5 |
RHL25200 | Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen | | 13,5 |
RHL25201 | Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen | x | 4,5 |
RHL25202 | Tila- ja laitesuunnittelu | x | 3 |
RHL25203 | Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu | | 4,5 |
RHL25205 | Hankeharjoitus | | 1,5 |
RHL25205A | Hankeharjoitus (Osa A) | x | 1,5 |
RHL20002 | Suuntaava valinnainen moduuli | | 15 |
|
RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | | 15 |
|
RHL40000 | HARJOITTELU | | 30 |
|
RHL50000 | OPINNÄYTETYÖ | | 15 |
RHL50001 | Opinnäytetyö | | |