| | Opiskeluvuosi | |
|---|
| Koodi | Nimi | 1 | 2 | 3 | 4 | OP |
|---|
| |
| RHL10000 | PERUSOPINNOT | | 105 |
| RHL11000 | Yleiset perusopinnot | | 58,5 |
| RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | | 3 |
| YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 | | | | |
| RYY11102 | Etiikka | 1,5 | | | | |
| RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | | 13,5 |
| RYY11201 | Kansantalous | 1,5 | | | | |
| YYY11202 | Yrittäjyys | 3 | | | | |
| RYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | | | 3 | | |
| RYY11217 | Henkilöstöresurssien ohjaus | | 3 | | | |
| RYY11207 | Palveluyrityksen johtaminen | | | 3 | | |
| RHL11301 | Kielet ja viestintä | | 25,5 |
| YYY11303 | Tiedottava viestintä | 1,5 | | | | |
| YYY11304 | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen | | | 3 | | |
| YYY11311 | Kommunikation inom arbetslivet | 3 | | | | |
| RYY11318 | Servicesvenska inom turismbranschen | 4,5 | | | | |
| YYY11321 | Working English | 4,5 | | | | |
| RYY11324 | Professional English | 4,5 | | | | |
| RHL11334 | Berufsprache Deutsch | | 4,5 | | | |
| RHL11335 | Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | | 4,5 | | | |
| RHL11400 | Tietojenkäsittely | | 6 |
| YYY11401 | Tietojenkäsittelyn perusteet | 1,5 | | | | |
| YYY11402 | Tietoverkot | | 3 | | | |
| RHL11404 | Työvälineohjelmat | | 1,5 | | | |
| RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | | 10,5 |
| RYY11520 | Matematiikan kertauskurssi | 3 | | | | |
| RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 | | | | |
| RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | | 1,5 | | | |
| RYY11507 | Mikrobiologia | 1,5 | | | | |
| RYY11510 | Ympäristönsuojelu ja yhdyskuntavastuu | | | 1,5 | | |
| RYY11509 | Tutkimustyön perusteet | | 1,5 | | | |
| RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | | 46,5 |
| RHL12101 | Palvelualan yrityslainsäädäntö | | 4,5 |
| RYY12106 | Alkoholilainsäädäntö | 1,5 | | | | |
| RYY12107 | Yritysoikeus | | 1,5 | | | |
| RYY12109 | Palvelualan työsuhdeasiat | | 1,5 | | | |
| RHL12200 | Ravintolapalvelu | | 4,5 |
| RYY12203 | Ravintolapalvelu | 3 | | | | 3 |
| RYY12204 | Väkevät alkoholijuomat | | 1,5 |
| RYY12205 | Viinitietous | 1,5 | | | | 1,5 |
| RHL12301 | Ruokapalvelu | | 3 |
| RYY12307 | Ruokatuotanto ja ravinto-oppi | 3 | | | | |
| RHL12401 | Matkailupalvelu | | 9 |
| RYY12406 | Matkailun toimintaympäristö | 6 | | | | |
| RYY12405 | Matkatoimistopalvelut ja varausjärjestelmät | 3 | | | | |
| RHL12601 | Hotellipalvelu | | 4,5 |
| RYY12616 | Majoitusliike liiketoimintana | 1,5 | | | | |
| RYY12402A | Varaus- ja vastaanottotoiminnot | 1,5 | | | | |
| RYY12650 | Majoitusliikkeen kannattavuuden suunnittelu ja johtaminen | 1,5 | | | | |
| RHL12700 | Palvelujen markkinointi | | 10,5 |
| RYY12701 | Markkinoinnin perusteet | 3 | | | | |
| RYY12705 | Liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | | 1,5 | | | |
| RYY12703 | Markkinointiviestintä | | 3 | | | |
| RYY12704 | Markkinointitutkimus | | | 3 | | |
| RHL12800 | Palveluyrityksen taloushallinto | | 10,5 |
| RYY12801 | Katetuotto- ja kannattavuuslaskenta | | 3 | | | |
| RYY12802 | Budjetointi ja taloussuunnittelu | | 3 | | | |
| RYY12803 | Tilinpäätöksen ja verotuksen perusteet | | | 4,5 | | |
| |
| RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | | 45 |
| RHL24001 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | | 30 |
| RHL24100 | Elinkeinona matkailu | | 15 |
| RHL24101 | Matkailun maailma | | 3 | | | |
| RHL24102 | Matkailutuote | | 3 | | | |
| RHL24103 | Matkailutuotteen kehitys | | 3 | | | |
| RHL24104 | Elämysteollisuus | | 3 | | | |
| RHL24105 | Matkailun harjoitustyö | | 3 | | | |
| RHL24200 | Matkailuhanke | | 15 |
| RHL24201 | Matkailuyrittäjyys | | | 3 | | |
| RHL24202 | Matkailun kehittämishankkeen hallinta | | | 4,5 | | |
| RHL24203 | Matkailun sosiologiaa ja trendit | | | 3 | | |
| RHL24204 | Hankeharjoitus | | | 4,5 | | |
| RHL25000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | | 30 |
| RHL25100 | Syventävät opinnot ruoissa ja juomissa | | 15 |
| RHL25101 | Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu | | 4,5 | | | |
| RHL25102 | Ruoka ravintolan tuotteena | | 3 | | | |
| RHL25103 | Tilaustoiminta | | 3 | | | |
| RHL25104 | Logistiikka | | 1,5 | | | |
| RHL25105 | Ravinto-oppi ja aistinvarainen arviointi | | 3 | | | |
| RHL25200 | Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen | | 15 |
| RHL25201 | Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen | | | 4,5 | | |
| RHL25202 | Tila- ja laitesuunnittelu | | | 3 | | |
| RHL25203 | Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu | | 4,5 |
| RHL25205 | Hankeharjoitus | | 3 |
| RHL25205A | Hankeharjoitus (Osa A) | | | 1,5 | | |
| RHL25205B | Hankeharjoitus (Osa B) | | | | 1,5 | |
| RHL20002 | Suuntaava valinnainen moduuli | | 15 |
| |
| RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | | 15 |
| |
| RHL40000 | HARJOITTELU | | 30 |
| |
| RHL50000 | OPINNÄYTETYÖ | | 15 |
| RHL50001 | Opinnäytetyö | | |