VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2003L > Vuosi 2 > Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu (RHL25101)

Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25101
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR 2003L
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 2 (2004-2005)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset lukuvuonna 2004-2005

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1130.8.2004 – 10.12.2004Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiSuomi16.8.2004 – 2.12.2004

Takaisin