| Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
|---|
| |
| RHL10000 | PERUSOPINNOT | | 18 |
| RHL11000 | Yleiset perusopinnot | | 10,5 |
| RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | | 6 |
| YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | x | 3 |
| RYY11207 | Palveluyrityksen johtaminen | x | 3 |
| RHL11301 | Kielet ja viestintä | | 3 |
| YYY11304 | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen | x | 3 |
| RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | | 1,5 |
| RYY11509 | Tutkimustyön perusteet | x | 1,5 |
| RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | | 7,5 |
| RHL12700 | Palvelujen markkinointi | | 3 |
| RYY12704 | Markkinointitutkimus | x | 3 |
| RHL12800 | Palveluyrityksen taloushallinto | | 4,5 |
| RYY12803 | Tilinpäätöksen ja verotuksen perusteet | x | 4,5 |
| |
| RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | | 40,5 |
| RHL24001 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | | 10,5 |
| RHL24200 | Matkailuhanke | | 10,5 |
| RHL24201 | Matkailuyrittäjyys | x | 3 |
| RHL24202 | Matkailun kehittämishankkeen hallinta | x | 4,5 |
| RHL24203 | Matkailun sosiologiaa ja trendit | x | 3 |
| RHL25000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | | 15 |
| RHL25200 | Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen | | 15 |
| RHL25201 | Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen | x | 4,5 |
| RHL25202 | Tila- ja laitesuunnittelu | x | 3 |
| RHL25203 | Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu | x | 4,5 |
| RHL25204 | Majoitusyrityksen operatiivinen johtaminen | x | 3 |
| RHL20002 | Suuntaava valinnainen moduuli | | 15 |
| |
| RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | | 15 |