Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL25201 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2003A |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 3 (2005-2006) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-ala (R-HR) > 2003A > Vuosi 3 > Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen (RHL25201)
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL25201 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HR 2003A |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 3 (2005-2006) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |