Koodi | Nimi | Lukuvuoden aikana | OP |
---|
|
RHL10000 | PERUSOPINNOT | | 18 |
RHL11000 | Yleiset perusopinnot | | 10,5 |
RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | | 6 |
YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | x | 3 |
RYY11207 | Palveluyrityksen johtaminen | x | 3 |
RHL11301 | Kielet ja viestintä | | 3 |
YYY11304 | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen | x | 3 |
RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | | 1,5 |
RYY11509 | Tutkimustyön perusteet | x | 1,5 |
RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | | 7,5 |
RHL12700 | Palvelujen markkinointi | | 3 |
RYY12704 | Markkinointitutkimus | x | 3 |
RHL12800 | Palveluyrityksen taloushallinto | | 4,5 |
RYY12803 | Tilinpäätöksen ja verotuksen perusteet | x | 4,5 |
|
RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | | 40,5 |
RHL24001 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | | 10,5 |
RHL24200 | Matkailuhanke | | 10,5 |
RHL24201 | Matkailuyrittäjyys | x | 3 |
RHL24202 | Matkailun kehittämishankkeen hallinta | x | 4,5 |
RHL24203 | Matkailun sosiologiaa ja trendit | x | 3 |
RHL25000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | | 15 |
RHL25200 | Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen | | 15 |
RHL25201 | Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen | x | 4,5 |
RHL25202 | Tila- ja laitesuunnittelu | x | 3 |
RHL25203 | Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu | x | 4,5 |
RHL25204 | Majoitusyrityksen operatiivinen johtaminen | x | 3 |
RHL20002 | Suuntaava valinnainen moduuli | | 15 |
|
RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | | 15 |