Ruoka ravintolan tuotteena
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHL25102 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-HR 2002A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 3 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset
| Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|
| 2 | 17.3.2003 – 16.5.2003 | Kirsi Salomaa | Suomi | |
| 3 | 15.3.2004 – 14.5.2004 | Eliisa Lahola | Suomi | 23.2.2004 – 26.3.2004 |
| 4 | 21.3.2005 – 20.5.2005 | Eliisa Lahola | Suomi | 7.12.2004 – 20.3.2005 |
| 5 | 22.8.2005 – 21.10.2005 | Eliisa Lahola | Suomi (toinen kotimainen) | 15.8.2005 – 2.9.2005 |
