VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > S2001V > Ruokatuotanto ja ravinto-oppi (RYY12307)

Ruokatuotanto ja ravinto-oppi

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RYY12307
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR-V S2001V
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
111.2.2002 – 10.5.2002Kirsi SalomaaSuomi 
213.1.2003 – 11.4.2003Kirsi SalomaaSuomi 
312.1.2004 – 7.5.2004Eliisa LaholaSuomi8.12.2003 – 16.1.2004

Takaisin