VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > S2001V > Ruoka ravintolan tuotteena (RHL25102)

Ruoka ravintolan tuotteena

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25102
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR-V S2001V
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1R-HL-2V5.11.2001 – 22.2.2002Katarina IvarsSuomi 
2 17.3.2003 – 16.5.2003Kirsi SalomaaSuomi 
3 15.3.2004 – 14.5.2004Eliisa LaholaSuomi23.2.2004 – 26.3.2004

Takaisin