Ruoka ravintolan tuotteena
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHL25102 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-HR-V S2001V |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 3 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset
| Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | R-HL-2V | 5.11.2001 – 22.2.2002 | Katarina Ivars | Suomi | |
| 2 | 17.3.2003 – 16.5.2003 | Kirsi Salomaa | Suomi | ||
| 3 | 15.3.2004 – 14.5.2004 | Eliisa Lahola | Suomi | 23.2.2004 – 26.3.2004 |
