VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > S2001V

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V S2001V)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Yhdistetty päivä + monimuoto
Alku: 27.8.2001
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Suomi
 
KoodiNimiOP
 
RHL10000PERUSOPINNOT105
RHL11000Yleiset perusopinnot57
RHL11100Perehdyttävät opinnot3
YYY11101Opinnot ja tiedonhankinta1,5
YYY11102Etiikka1,5
RHL11200Yrittäjyys ja yhteiskunta13,5
YYY11201Kansantalous1,5
YYY11202Yrittäjyys3
YYY11203Laadunhallinnan perusteet3
YYY11204Ihminen työyhteisössä3
RYY11207Palveluyrityksen johtaminen3
RHL11301Kielet ja viestintä25,5
YYY11303Tiedottava viestintä1,5
YYY11304Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen3
YYY11311Kommunikation inom arbetslivet3
RYY11316Affärskommunikation4,5
YYY11321Working English4,5
RYY11324Professional English4,5
YYY11330Valinnainen vieras kieli4,5
RHL11334Berufsprache Deutsch4,5
RHL11335Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli4,5
RHL11400Tietojenkäsittely4,5
YYY11401Tietojenkäsittelyn perusteet1,5
YYY11402Tietoverkot3
RHL11500Matematiikka ja luonnontieteet10,5
RYY11520Matematiikan kertauskurssi3
RYY11501Talousmatematiikan perusteet1,5
RYY11502Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät1,5
RYY11507Mikrobiologia1,5
RYY11508Ympäristönsuojelu ja työympäristön fysiikka3
RHL12000Ammatilliset perusopinnot48
RHL12101Palvelualan yrityslainsäädäntö6
RYY12106Alkoholilainsäädäntö1,5
RYY12107Yritysoikeus1,5
RYY12108Palvelualan työsuhdeasiat3
RHL12201Ravintolapalvelun perusteet4,5
RYY12203Ravintolapalvelu1,5
RYY12204Väkevät alkoholijuomat1,5
RYY12205Viinitietous1,5
RHL12301Ruokapalvelu3
RYY12307Ruokatuotanto ja ravinto-oppi
RHL12401Matkailupalvelu7,5
RYY12403Matkailun toimintaympäristö4,5
RYY12404Verkkosivut ja varausjärjestelmät matkailualalla3
RHL12601Hotellipalvelu4,5
RYY12616Majoitusliike liiketoimintana1,5
RYY12632Varaus- ja vastaanottotoiminnot1,5
RYY12618Hotellin puhtaanapitotoiminnot1,5
RHL12700Palvelujen markkinointi12
RYY12701Markkinoinnin perusteet3
RYY12702Liikeidean suunnittelu ja kehittäminen3
RYY12703Markkinointiviestintä 3
RYY12704Markkinointitutkimus3
RHL12800Palveluyrityksen taloushallinto10,5
RYY12801Katetuotto- ja kannattavuuslaskenta3
RYY12802Budjetointi ja taloussuunnittelu3
RYY12803Tilinpäätöksen ja verotuksen perusteet4,5
 
RHL20000SUUNTAAVAT OPINNOT45
RHL24001Matkailun suuntautumisvaihtoehto
RHL24100Elinkeinona matkailu15
RHL24101Matkailun maailma3
RHL24102Matkailutuote3
RHL24103Matkailutuotteen kehitys3
RHL24104Elämysteollisuus3
RHL24105Matkailun harjoitustyö3
RHL24200Matkailuhanke15
RHL24201Matkailuyrittäjyys3
RHL24202Matkailun kehittämishankkeen hallinta4,5
RHL24203Matkailun sosiologiaa ja trendit3
RHL24204Hankeharjoitus4,5
RHL25000Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto
RHL25100Syventävät opinnot ruoissa ja juomissa15
RHL25101Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu4,5
RHL25102Ruoka ravintolan tuotteena3
RHL25103Tilaustoiminta3
RHL25104Logistiikka1,5
RHL25105Ravinto-oppi ja aistinvarainen arviointi3
RHL25200Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen15
RHL25201Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen4,5
RHL25202Tila- ja laitesuunnittelu3
RHL25203Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu4,5
RHL25204Majoitusyrityksen operatiivinen johtaminen3
RHL20002Suuntaava valinnainen moduuli15
 
RHL30000VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT15