VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > S1999A > Ruokapalvelujen tuotekehitystyö (RHL23202)

Ruokapalvelujen tuotekehitystyö

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL23202
Tyyppi: Valinnainen / Perusopinnot
OPS: R-HR-V S1999A
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
125.8.2000 – 5.1.2001Kirsi SalomaaSuomi24.8.2000 – 15.12.2000
225.8.2000 – 5.1.2001Kirsi SalomaaSuomi24.8.2000 – 15.12.2000

Takaisin