VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > 2003A > Ruokatuotanto ja ravinto-oppi (RYY12307)

Ruokatuotanto ja ravinto-oppi

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RYY12307
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR-V 2003A
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
312.1.2004 – 7.5.2004Eliisa LaholaSuomi8.12.2003 – 16.1.2004
417.1.2005 – 13.5.2005Eliisa LaholaSuomi7.12.2004 – 20.3.2005
525.10.2004 – 6.3.2005Eliisa LaholaSuomi4.10.2004 – 31.10.2004

Takaisin