VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > 2002L > Matproduktion och näringslära (RGG12307)

Matproduktion och näringslära

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RGG12307
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR-V 2002L
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 7,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
527.10.2002 – 8.3.2003Kirsi SalomaaRuotsi 
627.10.2003 – 7.3.2004Eliisa LaholaRuotsi 
725.10.2004 – 6.3.2005Eliisa LaholaSuomi4.10.2004 – 31.10.2004

Takaisin