| | |
|---|
| Koodi | Nimi | OP |
|---|
| |
| RHL10000 | PERUSOPINNOT | 105 |
| RHL11000 | Yleiset perusopinnot | 48 |
| RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | 3 |
| YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 |
| YYY11102 | Etiikka | 1,5 |
| RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | 13,5 |
| YYY11201 | Kansantalous | 1,5 |
| GGG11202 | Företagsamhet | 3 |
| YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | 3 |
| YYY11217 | Henkilöstöresurssien ohjaus | 3 |
| RYY11207 | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
| RHL11301 | Kielet ja viestintä | 18 |
| YYY11303 | Tiedottava viestintä | 1,5 |
| YYY11304 | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen | 3 |
| RYY11316 | Affärskommunikation | 4,5 |
| RYY11324 | Professional English | 4,5 |
| RHL11334 | Berufsprache Deutsch | 4,5 |
| RHL11335 | Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | 4,5 |
| RHL11400 | Tietojenkäsittely | 4,5 |
| YYY11401 | Tietojenkäsittelyn perusteet | 1,5 |
| YYY11402 | Tietoverkot | 3 |
| RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | 9 |
| RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 |
| RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
| RGG11507 | Mikrobiologi | 1,5 |
| RYY11508 | Ympäristönsuojelu ja työympäristön fysiikka | 3 |
| RYY11509 | Tutkimustyön perusteet | 1,5 |
| RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | 57 |
| RHL12101 | Palvelualan yrityslainsäädäntö | 6 |
| RGG12106 | Alkohollagstiftning | 1,5 |
| RYY12107 | Yritysoikeus | 1,5 |
| RYY12108 | Palvelualan työsuhdeasiat | 3 |
| RHL12201 | Ravintolapalvelun perusteet | 7,5 |
| RGG12203 | Salsbetjäning | 4,5 |
| RGG12204 | Starka alkoholdrycker | 1,5 |
| RGG12205 | Vinlära | 1,5 |
| RHL12301 | Ruokapalvelu | 7,5 |
| RGG12307 | Matproduktion och näringslära | |
| RHL12401 | Matkailupalvelu | 7,5 |
| RYY12403 | Matkailun toimintaympäristö | 4,5 |
| RGG12404 | Turismbranschens nätsidor och bokningssystem | 3 |
| RHL12601 | Hotellipalvelu | 7,5 |
| RYY12616 | Majoitusliike liiketoimintana | 3 |
| RYY12402A | Varaus- ja vastaanottotoiminnot | 3 |
| RGG12608 | Rengöring inom hotell | 1,5 |
| RHL12700 | Palvelujen markkinointi | 10,5 |
| RGG12701 | Grunderna i marknadsföring | 3 |
| RYY12705 | Liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 1,5 |
| RYY12703 | Markkinointiviestintä | 3 |
| RYY12704 | Markkinointitutkimus | 3 |
| RHL12800 | Palveluyrityksen taloushallinto | 10,5 |
| RYY12801 | Katetuotto- ja kannattavuuslaskenta | 3 |
| RYY12802 | Budjetointi ja taloussuunnittelu | 3 |
| RYY12803 | Tilinpäätöksen ja verotuksen perusteet | 4,5 |
| |
| RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | 30 |
| RHL24001 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | 30 |
| RHL24100 | Elinkeinona matkailu | 15 |
| RHL24101 | Matkailun maailma | 3 |
| RHL24102 | Matkailutuote | 3 |
| RHL24103 | Matkailutuotteen kehitys | 3 |
| RHL24104 | Elämysteollisuus | 3 |
| RHL24105 | Matkailun harjoitustyö | 3 |
| RHL24200 | Matkailuhanke | 15 |
| RHL24201 | Matkailuyrittäjyys | 3 |
| RHL24202 | Matkailun kehittämishankkeen hallinta | 4,5 |
| RHL24203 | Matkailun sosiologiaa ja trendit | 3 |
| RHL24204 | Hankeharjoitus | 4,5 |
| RHL25000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | 30 |
| RHL25100 | Syventävät opinnot ruoissa ja juomissa | 15 |
| RHL25101 | Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu | 4,5 |
| RHL25102 | Ruoka ravintolan tuotteena | 3 |
| RHL25103 | Tilaustoiminta | 3 |
| RHL25104 | Logistiikka | 1,5 |
| RHL25105 | Ravinto-oppi ja aistinvarainen arviointi | 3 |
| RHL25200 | Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen | 15 |
| RHL25201 | Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen | 4,5 |
| RHL25202 | Tila- ja laitesuunnittelu | 3 |
| RHL25203 | Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu | 4,5 |
| RHL25204 | Majoitusyrityksen operatiivinen johtaminen | 3 |
| |
| RHL20002 | Suuntaava valinnainen moduuli | 15 |
| |
| RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | 15 |