VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HR-V) > 2002A > Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu (RHL25101)

Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25101
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HR-V 2002A
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
626.8.2002 – 4.10.2002Kirsi SalomaaSuomi 
101.9.2003 – 5.12.2004Saila VaahtoniemiSuomi 
1130.8.2004 – 10.12.2004Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiSuomi16.8.2004 – 2.12.2004
1222.8.2005 – 31.12.2005Eliisa Lahola, Saila VaahtoniemiSuomi15.8.2005 – 2.9.2005

Takaisin