| | |
---|
Koodi | Nimi | OP |
---|
|
RHL10000 | PERUSOPINNOT | 105 |
RHL11000 | Yleiset perusopinnot | 58,5 |
RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | 3 |
YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 |
YYY11102 | Etiikka | 1,5 |
RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | 13,5 |
YYY11201 | Kansantalous | 1,5 |
GGG11202 | Företagsamhet | 3 |
YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | 3 |
YYY11217 | Henkilöstöresurssien ohjaus | 3 |
RYY11207 | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
RHL11301 | Kielet ja viestintä | 25,5 |
YYY11303 | Tiedottava viestintä | 1,5 |
YYY11304 | Suullinen ja kirjallinen vaikuttaminen | 3 |
YYY11311 | Kommunikation inom arbetslivet | 3 |
RYY11316 | Affärskommunikation | 4,5 |
RYY11324 | Professional English | 4,5 |
YYY11321 | Working English | 4,5 |
RHL11334 | Berufsprache Deutsch | 4,5 |
RHL11335 | Ranska, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | 4,5 |
RHL11400 | Tietojenkäsittely | 4,5 |
YYY11401 | Tietojenkäsittelyn perusteet | 1,5 |
YYY11402 | Tietoverkot | 3 |
RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | 12 |
RYY11520 | Matematiikan kertauskurssi | 3 |
RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 |
RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
RGG11507 | Mikrobiologi | 1,5 |
RYY11508 | Ympäristönsuojelu ja työympäristön fysiikka | 3 |
RYY11509 | Tutkimustyön perusteet | 1,5 |
RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | 46,5 |
RHL12101 | Palvelualan yrityslainsäädäntö | 6 |
RGG12106 | Alkohollagstiftning | 1,5 |
RYY12107 | Yritysoikeus | 1,5 |
RYY12108 | Palvelualan työsuhdeasiat | 3 |
RHL12201 | Ravintolapalvelun perusteet | 4,5 |
RGG12203 | Salsbetjäning | 1,5 |
RGG12204 | Starka alkoholdrycker | 1,5 |
RGG12205 | Vinlära | 1,5 |
RHL12301 | Ruokapalvelu | 3 |
RGG12307 | Matproduktion och näringslära | |
RHL12401 | Matkailupalvelu | 7,5 |
RYY12403 | Matkailun toimintaympäristö | 4,5 |
RGG12404 | Turismbranschens nätsidor och bokningssystem | 3 |
RHL12601 | Hotellipalvelu | 4,5 |
RYY12616 | Majoitusliike liiketoimintana | 1,5 |
RYY12402A | Varaus- ja vastaanottotoiminnot | 1,5 |
RGG12608 | Rengöring inom hotell | 1,5 |
RHL12700 | Palvelujen markkinointi | 10,5 |
RGG12701 | Grunderna i marknadsföring | 3 |
RYY12705 | Liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 1,5 |
RYY12703 | Markkinointiviestintä | 3 |
RYY12704 | Markkinointitutkimus | 3 |
RHL12800 | Palveluyrityksen taloushallinto | 10,5 |
RYY12801 | Katetuotto- ja kannattavuuslaskenta | 3 |
RYY12802 | Budjetointi ja taloussuunnittelu | 3 |
RYY12803 | Tilinpäätöksen ja verotuksen perusteet | 4,5 |
|
RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | 30 |
RHL24001 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | 30 |
RHL24100 | Elinkeinona matkailu | 15 |
RHL24101 | Matkailun maailma | 3 |
RHL24102 | Matkailutuote | 3 |
RHL24103 | Matkailutuotteen kehitys | 3 |
RHL24104 | Elämysteollisuus | 3 |
RHL24105 | Matkailun harjoitustyö | 3 |
RHL24200 | Matkailuhanke | 15 |
RHL24201 | Matkailuyrittäjyys | 3 |
RHL24202 | Matkailun kehittämishankkeen hallinta | 4,5 |
RHL24203 | Matkailun sosiologiaa ja trendit | 3 |
RHL24204 | Hankeharjoitus | 4,5 |
RHL25000 | Ravintolapalveluiden suuntautumisvaihtoehto | 30 |
RHL25100 | Syventävät opinnot ruoissa ja juomissa | 15 |
RHL25101 | Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu | 4,5 |
RHL25102 | Ruoka ravintolan tuotteena | 3 |
RHL25103 | Tilaustoiminta | 3 |
RHL25104 | Logistiikka | 1,5 |
RHL25105 | Ravinto-oppi ja aistinvarainen arviointi | 3 |
RHL25200 | Ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu ja johtaminen | 15 |
RHL25201 | Ruokakulttuurit, trendit, ruokien ja juomien yhdistäminen | 4,5 |
RHL25202 | Tila- ja laitesuunnittelu | 3 |
RHL25203 | Ravintola- ja ruokapalvelujen johtaminen ja sunnittelu | 4,5 |
RHL25204 | Majoitusyrityksen operatiivinen johtaminen | 3 |
|
RHL20002 | Suuntaava valinnainen moduuli | 15 |
|
RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | 15 |