VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HL) > S2000L > Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu (RHL25101)

Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL25101
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HL S2000L
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)Kieli
1R-HL-2V3.9.2001 – 5.10.2001Kirsi SalomaaSuomi
3R-HL-2V3.9.2001 – 5.10.2001Saila VaahtoniemiSuomi
4R-HA-2R, R-HL-2R11.3.2002 – 4.5.2002Kirsi SalomaaSuomi
6 26.8.2002 – 4.10.2002Kirsi SalomaaSuomi

Takaisin