Ruokatuotannon syventävät opinnot ja erikoisruokien tarjoilu
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL25101 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HL S2000L |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset
Tot. | Ryhmä(t) | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli |
---|---|---|---|---|
1 | R-HL-2V | 3.9.2001 – 5.10.2001 | Kirsi Salomaa | Suomi |
3 | R-HL-2V | 3.9.2001 – 5.10.2001 | Saila Vaahtoniemi | Suomi |
4 | R-HA-2R, R-HL-2R | 11.3.2002 – 4.5.2002 | Kirsi Salomaa | Suomi |
6 | 26.8.2002 – 4.10.2002 | Kirsi Salomaa | Suomi |