Ravintolapalvelun perusteet
| Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
|---|---|
| Koodi: | RHL12201 |
| Tyyppi: | Valinnainen |
| OPS: | R-HL S2000L |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 7,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HL) > S2000L > Ravintolapalvelun perusteet (RHL12201)
| Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
|---|---|
| Koodi: | RHL12201 |
| Tyyppi: | Valinnainen |
| OPS: | R-HL S2000L |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 7,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |