Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHB25201 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HL S2000L |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HL) > S2000L > Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages (RHB25201)
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHB25201 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HL S2000L |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |