Ruokatuotanto II
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHL23101 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HL S1999A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 3 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HL) > S1999A > Ruokatuotanto II (RHL23101)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHL23101 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HL S1999A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 3 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |