VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HL) > S1999A > Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit (RHL22202)

Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHL22202
Tyyppi: Valinnainen
OPS: R-HL S1999A
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.Ryhmä(t)OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
1 25.8.2000 – 5.1.2001Ann-Charlotte HeralaSuomi24.8.2000 – 15.12.2000
2R-HA-3MR, R-HL-3ER7.1.2002 – 9.3.2002Katarina IvarsSuomi 

Takaisin