| | |
---|
Koodi | Nimi | OP |
---|
|
RHL10000 | PERUSOPINNOT | 90 |
RHL11000 | Yleiset perusopinnot | 52,5 |
RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | 3 |
YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 |
YYY11102 | Etiikka | 1,5 |
RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | 13,5 |
YYY11201 | Kansantalous | 1,5 |
YYY11202 | Yrittäjyys | 3 |
YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | 3 |
YYY11204 | Ihminen työyhteisössä | 3 |
RYY11205 | Kirjanpidon perusteet | 1,5 |
RYY11206 | Inkvartering och affärsverksamhet | 1,5 |
RHL11300 | Kieliopinnot | 24 |
YYY11302 | Viestintä | 4,5 |
YYY11311 | Kommunikation inom arbetslivet | 3 |
RYY11312 | Ruotsi, suullinen viestintä | 1,5 |
RYY11313 | Ruotsi, kirjallinen viestintä | 1,5 |
RYY11314 | Ruotsi, liikeviestintä | 1,5 |
YYY11321 | Working English | 4,5 |
RYY11322 | Englanti 1 | 4,5 |
YYY11330B | Toinen vieras kieli | 3 |
RHL11400 | Tietojenkäsittely | 4,5 |
YYY11401 | Tietojenkäsittelyn perusteet | 1,5 |
YYY11402 | Tietoverkot | 3 |
RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | 7,5 |
RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 |
RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
RYY11503 | Fysiikka | 1,5 |
RYY11504 | Ympäristönsuojelu | 1,5 |
RYY11505 | Elintarvikekemia | 1,5 |
RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | 37,5 |
RHL12100 | Yritystoiminta ja oikeusnormit | 10,5 |
RYY12101 | Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu | 3 |
RYY12103 | Työoikeus 1 | 1,5 |
RYY12104 | Työoikeus 2 | 1,5 |
RYY12105 | Palveluyrityksen operatiivinen toiminta | 4,5 |
RHL12200 | Ravintolapalvelu | 4,5 |
RYY12201 | Salbetjäning 1 | |
RHL12300 | Ruokatuotanto | 12 |
RYY12301 | Matproduktion I | 7,5 |
RYY12304 | Ravinto-oppi II | 1,5 |
RYY12305 | Mikrobiologi och hygien | 1,5 |
RYY12306 | Tuotantohygienia ja laadunhallinta | 1,5 |
RHL12400 | Matkailu ja majoitusliiketoiminta | 3 |
RYY12402 | Boknings- och receptionsfunktioner | |
RHL12500 | Kieliopinnot | 7,5 |
RYY12501 | Ruotsi, yritys- ja tuote-esittely | 1,5 |
RYY12502 | Ranskan kielen alkeet | 1,5 |
RYY12503 | Ranska I | 1,5 |
RYY12504 | Ranska II ( valinnainen ) | 1,5 |
RYY12505 | Hotelli- ja matkailualan saksa ( valinnainen ) | 1,5 |
|
RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | 60 |
RHL21000 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | |
RHL21100 | Matkailu | 15 |
RHL21101 | Matkailun toimintaympäristö ja liiketoimintatyypit | 1,5 |
RHL21102 | Planering och produktutveckling inom turism | 1,5 |
RHL21103 | Matkailun myynti ja markkinointi | 1,5 |
RHL21104 | Matkailun varaus- ja jakelujärjestelmät | 1,5 |
RHL21105A | Matkailu- ja majoitusyritysten operatiivinen johtaminen | 6 |
RHL21106 | Maaseutumatkailu liiketoimintana | 1,5 |
RHL21107 | Kansainvälinen matkailu | 1,5 |
RHL21200 | Palvelujen markkinointi | 15 |
RHL21201 | Markkinoinnin perusteet | 1,5 |
RHL21202 | Kundbetjäning | 3 |
RHL21203 | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
RHL21204 | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
RHL21205 | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
RHL21206 | Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 3 |
RHL21300 | Matkailu- ja majoituspalvelu | 15 |
RHL21301 | Ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu | 1,5 |
RHL21302 | Matkailutoimistopalvelut | 1,5 |
RHL21303 | Matkailun kehittäminen | 1,5 |
RHL21304 | Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen | 1,5 |
RHL21305 | Matkailusosiologia | 1,5 |
RHL21401A | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
RHL21402A | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHL21403A | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL21404A | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL21405A | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHL22300 | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
RHL22301 | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
RHL22302 | Yritysoikeus | 1,5 |
RHL22303 | Yritysverotus | 1,5 |
RHL22304 | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
RHL22305 | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
RHL22306 | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
RHL22307 | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
RHL22308 | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
RHL22309 | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
RHL22000 | Majoitus- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
RHL22100 | Majoitus- ja ravintolapalvelu | 15 |
RHL22101 | Salipalvelu II | 1,5 |
RHL22102 | Orderverksamhet II | 1,5 |
RHL22103 | Salipalvelun työnjohto 1 | 3 |
RHL22104 | Oenologia II | 1,5 |
RHL22109 | Baarioppi | 1,5 |
RHL21105B | Matkailu- ja majoitusyritysten operatiivinen johtaminen | 6 |
RHL22200 | Ravintolapalvelu | 15 |
RHL22201 | Salipalvelun henkilöstön suunnittelu | 1,5 |
RHL22202 | Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit | 3 |
RHL22203 | Salipalvelun työnjohto II | 3 |
RHL21401B | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
RHL21402B | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHL21403B | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL21404B | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL21405B | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHL23000 | Elintarvike- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
RHL23100 | Ravitsemispalvelu | 15 |
RHL23101 | Ruokatuotanto II | 3 |
RHL23102 | Elintarvikeoppi | 1,5 |
RHL23103 | Ravinto-oppi III | 1,5 |
RHL23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
RHL23105 | Planeringsprocessen inom kosthållning | 1,5 |
RHL23106 | Food Cultures and Eating Trends | 1,5 |
RHL23200 | Elintarviketieteet | 15 |
RHL23201 | Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen | 3 |
RHL23202 | Ruokapalvelujen tuotekehitystyö | 3 |
RHL23203 | Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus | 1,5 |
RHL21401C | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
RHL21402C | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHL21403C | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL21404AC | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL21405C | Matproduktionsplanering | 1,5 |
|
RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | 15 |
|
RHL40000 | HARJOITTELU | 30 |
|
RHL50000 | OPINNÄYTETYÖ | 15 |