| | |
|---|
| Koodi | Nimi | OP |
|---|
| |
| RHL10000 | PERUSOPINNOT | 90 |
| RHL11000 | Yleiset perusopinnot | 52,5 |
| RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | 3 |
| YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 |
| YYY11102 | Etiikka | 1,5 |
| RHL11200 | Yrittäjyys ja yhteiskunta | 13,5 |
| YYY11201 | Kansantalous | 1,5 |
| YYY11202 | Yrittäjyys | 3 |
| YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | 3 |
| YYY11204 | Ihminen työyhteisössä | 3 |
| RYY11205 | Kirjanpidon perusteet | 1,5 |
| RYY11206 | Inkvartering och affärsverksamhet | 1,5 |
| RHL11300 | Kieliopinnot | 24 |
| YYY11302 | Viestintä | 4,5 |
| YYY11311 | Kommunikation inom arbetslivet | 3 |
| RYY11312 | Ruotsi, suullinen viestintä | 1,5 |
| RYY11313 | Ruotsi, kirjallinen viestintä | 1,5 |
| RYY11314 | Ruotsi, liikeviestintä | 1,5 |
| YYY11321 | Working English | 4,5 |
| RYY11322 | Englanti 1 | 4,5 |
| YYY11330B | Toinen vieras kieli | 3 |
| RHL11400 | Tietojenkäsittely | 4,5 |
| YYY11401 | Tietojenkäsittelyn perusteet | 1,5 |
| YYY11402 | Tietoverkot | 3 |
| RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | 7,5 |
| RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 |
| RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
| RYY11503 | Fysiikka | 1,5 |
| RYY11504 | Ympäristönsuojelu | 1,5 |
| RYY11505 | Elintarvikekemia | 1,5 |
| RHL12000 | Ammatilliset perusopinnot | 37,5 |
| RHL12100 | Yritystoiminta ja oikeusnormit | 10,5 |
| RYY12101 | Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu | 3 |
| RYY12103 | Työoikeus 1 | 1,5 |
| RYY12104 | Työoikeus 2 | 1,5 |
| RYY12105 | Palveluyrityksen operatiivinen toiminta | 4,5 |
| RHL12200 | Ravintolapalvelu | 4,5 |
| RYY12201 | Salbetjäning 1 | |
| RHL12300 | Ruokatuotanto | 12 |
| RYY12301 | Matproduktion I | 7,5 |
| RYY12304 | Ravinto-oppi II | 1,5 |
| RYY12305 | Mikrobiologi och hygien | 1,5 |
| RYY12306 | Tuotantohygienia ja laadunhallinta | 1,5 |
| RHL12400 | Matkailu ja majoitusliiketoiminta | 3 |
| RYY12402 | Boknings- och receptionsfunktioner | |
| RHL12500 | Kieliopinnot | 7,5 |
| RYY12501 | Ruotsi, yritys- ja tuote-esittely | 1,5 |
| RYY12502 | Ranskan kielen alkeet | 1,5 |
| RYY12503 | Ranska I | 1,5 |
| RYY12504 | Ranska II ( valinnainen ) | 1,5 |
| RYY12505 | Hotelli- ja matkailualan saksa ( valinnainen ) | 1,5 |
| |
| RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | 60 |
| RHL21000 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL21100 | Matkailu | 15 |
| RHL21101 | Matkailun toimintaympäristö ja liiketoimintatyypit | 1,5 |
| RHL21102 | Planering och produktutveckling inom turism | 1,5 |
| RHL21103 | Matkailun myynti ja markkinointi | 1,5 |
| RHL21104 | Matkailun varaus- ja jakelujärjestelmät | 1,5 |
| RHL21105A | Matkailu- ja majoitusyritysten operatiivinen johtaminen | 6 |
| RHL21106 | Maaseutumatkailu liiketoimintana | 1,5 |
| RHL21107 | Kansainvälinen matkailu | 1,5 |
| RHL21200 | Palvelujen markkinointi | 15 |
| RHL21201 | Markkinoinnin perusteet | 1,5 |
| RHL21202 | Kundbetjäning | 3 |
| RHL21203 | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
| RHL21204 | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
| RHL21205 | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
| RHL21206 | Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 3 |
| RHL21300 | Matkailu- ja majoituspalvelu | 15 |
| RHL21301 | Ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu | 1,5 |
| RHL21302 | Matkailutoimistopalvelut | 1,5 |
| RHL21303 | Matkailun kehittäminen | 1,5 |
| RHL21304 | Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen | 1,5 |
| RHL21305 | Matkailusosiologia | 1,5 |
| RHL21401A | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL21402A | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL21403A | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL21404A | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL21405A | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| RHL22300 | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
| RHL22301 | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
| RHL22302 | Yritysoikeus | 1,5 |
| RHL22303 | Yritysverotus | 1,5 |
| RHL22304 | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
| RHL22305 | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
| RHL22306 | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
| RHL22307 | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
| RHL22308 | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
| RHL22309 | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
| RHL22000 | Majoitus- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL22100 | Majoitus- ja ravintolapalvelu | 15 |
| RHL22101 | Salipalvelu II | 1,5 |
| RHL22102 | Orderverksamhet II | 1,5 |
| RHL22103 | Salipalvelun työnjohto 1 | 3 |
| RHL22104 | Oenologia II | 1,5 |
| RHL22109 | Baarioppi | 1,5 |
| RHL21105B | Matkailu- ja majoitusyritysten operatiivinen johtaminen | 6 |
| RHL22200 | Ravintolapalvelu | 15 |
| RHL22201 | Salipalvelun henkilöstön suunnittelu | 1,5 |
| RHL22202 | Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit | 3 |
| RHL22203 | Salipalvelun työnjohto II | 3 |
| RHL21401B | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL21402B | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL21403B | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL21404B | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL21405B | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| RHL23000 | Elintarvike- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL23100 | Ravitsemispalvelu | 15 |
| RHL23101 | Ruokatuotanto II | 3 |
| RHL23102 | Elintarvikeoppi | 1,5 |
| RHL23103 | Ravinto-oppi III | 1,5 |
| RHL23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
| RHL23105 | Planeringsprocessen inom kosthållning | 1,5 |
| RHL23106 | Food Cultures and Eating Trends | 1,5 |
| RHL23200 | Elintarviketieteet | 15 |
| RHL23201 | Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen | 3 |
| RHL23202 | Ruokapalvelujen tuotekehitystyö | 3 |
| RHL23203 | Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus | 1,5 |
| RHL21401C | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL21402C | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL21403C | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL21404AC | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL21405C | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| |
| RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | 15 |
| |
| RHL40000 | HARJOITTELU | 30 |
| |
| RHL50000 | OPINNÄYTETYÖ | 15 |