Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL22706 |
Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
OPS: | R-HL S1997V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 1,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HL) > S1997V > Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit (RHL22706)
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHL22706 |
Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
OPS: | R-HL S1997V |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 1,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |