Ruokatuotanto III
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHA23104 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HL S1997V |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 6 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (R-HL) > S1997V > Ruokatuotanto III (RHA23104)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHA23104 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HL S1997V |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 6 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |